Fans de la mediocritat.

4 ag.

Jo sempre he sigut partidari de internet, del seu potencial i de lo positiu de poder crear continguts propis. M’han agradat les possibilitats que donaven serveis com Fotolog, Blogger o Flickr. El poder convertir nos en creadors, en protagonistes. Donar oportunitat a molts talents amb pocs medis. Abans era molt difícil per a un jove creador surt al mon, ensenyar les seves obres. Gracies a internet, aquesta sitacio ha cambiat i ara qualsevol pot tenir el seu espai. Com ja deia, això hem sembla molt positiu.

Fins ara, tot be, el problema es que últimament veig que esta passant en moltes d’aquestes xarxes socials una cosa que no m’acaba d’agradar. I es que si tenen una cosa negativa aquestes xarxes que si s’omplen de egos enormes i gent amb una falta de cultura considerable. I que tenim llavors? Una persona amb un ego enorme creient que te un talent especial rodejat d’un exercit de seguidors amb poc o cap criteri que no fan mes que insistir en que bona es l’obra d’aquest artista. Depriment. Depriment sobretot per que en qualsevol cas ni hi ha obra ni hi ha artista.

El mes perillós d’aquest situació es que tot aquest conjunt acaba fent que aquest suposat artista amb un ego enorme acaba creient que realment es bo fins al punt de pensar te possibilitats de triomfar. Arribar a creure tan que es incapaç d’acceptar una critica. El mes perjudicat de tot plegat, la víctima mes gran es aquest pròpia persona per que el resultat de tot plegat es el fracàs mes absolut quan aquesta persona intenta sortir del seu cercle de aduladors i es troba amb la realitat: que ni te obra, ni te talent, ni es cap artista.

Pot sonar a pataleta, pot sonar snob, pot sonar elitista, a amargat o a enveja. Potser.

Anuncis

Una resposta to “Fans de la mediocritat.”

  1. harasmivoluntad Setembre 2, 2008 a 5:33 pm #

    Razón no te falta, cada vez es más facil que todo el mundo vea tu trabajo. Lo cual solo es bueno si tu trabajo es bueno. Lo malo es precisamente eso, que internet esta lleno de trabajos, flojos, muy flojos…

    No, no es snob decir que el 80%? 90%?? de lo que se ve hoy en dia no solo no vale un puto duro., sino que ademas esta echo en 10 minutos (literalmente)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: